Zeilboten huren

Voor de verhuur van waarschepen bent u bij IJsselmeerzeilers aan het juiste adres. Ga heerlijk een dagje of langer het water op met een bijzonder schip. Waarschip staan bekend om hun goede en snelle zeil- en vaareigenschappen. Iedereen die met een Valk overweg kan, vaart met hetzelfde gemak een Waarschip.

Vanuit Huizen kunt u bijvoorbeeld tochten maken via het Gooimeer, naar Muiden, Almere of via de Randmeren of Veluwemeer naar Spakenburg, Harderwijk en Elburg. Op het Gooimeer zijn de eilanden "de Schelp" en "Het Huizer Hoef" per boot bereikbaar en in het Eemmeer ligt het eiland "Dode Hond".
Op het IJmeer (Markermeer) tussen Almerezand en Muiderberg ligt het eilandengroep "De Drost", "Warenar" en "Hooft". Ook op deze eilanden mag u in de boot overnachten.
Via het Markermeer kunt u naar Amsterdam, Volendam, Hoorn of Enkhuizen en via het IJsselmeer naar Friesland of Waddenzee.

Bekijk het verhuuraanbod van waarschepen onderstaand en reserveer eenvoudig online.

Altair Waarschip 900
Altair_icon

  • Weekend, midweek of week

Huur dit prachtig mooie zeiljacht met 5 volwaardige slaapplaatsen, knusse kajuit met verwarming voor een gezellig lang weekend of korte vakantie met familie of vrienden.

Koene Groene Waarschip 870Koenegroene_icon

  • Weekend, midweek of week

Dit Waarschip beschikt over 5 slaapplaatsen en heeft een prachtige nautische uitstraling met een gezellige sfeer en elektrische kachel.

Tutana Waarschip 740Zeilboot huren Waarschip 740

  • Weekend, midweek of week

Dit unieke Waarschip, geschikt voor 4 personen, heeft klasieke Waarschip uitstraling. Is veilig onder alle omstandigheden en heeft een wereld omzeiling op haar naam.

Ataraxia Waarschip 725
Ataraxia_icon

  • Dag, Weekend, midweek of week

Een boot huren met accommodatie voor 4 personen? Geniet van een korte vakantie of lang weekend met het gezin of vrienden.

Echtwaar Waarschip 725
Echtwaar_icon

  • Dag, Weekend, midweek of week

U kunt dit waarschip huren voor maximaal 4 personen. Deze zeilboten zijn zeer veilig, handzaam en makkelijk te zeilen.

Daysailer Waarschip 660
Daysailor_icon

  • Dag, weekend, midweek of week

Wilt u een waarschip huren voor een dag? Bij IJsselmeerzeilers kunt u deze zeilboot al een dag huren van af €100,-.